MODIG 2018

I samarbejde med Red Barnet og CinemaxX
Støt op om et godt formål 

MODIG

Onsdag d. 21 november 2018 afholdes velgørenheds eventet MODIG 2018 i København i samarbejde med Red Barnet, CinemaxX og bloggeruniverset KvinderUdenFilter.dk.

Meningen med MODIG 2018 er at støtte Red Barnet i kampen mod mobning. Mobning starter i en tidlig alder, og foregår også i det voksne liv, men uanset alder har vi et ansvar som voksne, og forældre, for at stoppe mobning.

MODIG 2018 byder på spændende foredrag fra eksperter, som kan ændre vores måde at tænke, agere og kommunikere på.

Speaker Iris Engelund taler om hjernens talenter, som kan påvirke den måde, vi ser og forstår andre mennesker på. At kende sit talent er en øjenåbner der kan bruges i alle områder af ens liv.
Coach Nichlas Farup taler om den følelsesmæssig omprogrammering, som fordyber sig i, hvordan vi som mennesker begrænser os selv, når vi gang på gang bekræfter vores kendte reaktionsmønstre. Mobning er ofte udløst af nogle følelser, som er sårede eller sidder fast. Hør mere om hvordan de følelser kan omprogrammeres og føre til nye og sundere mønstre. 

 

I billetten får du to timers intensivt foredrag, snacks og drikke. Sigmund kommer og spiller et par sange i velgørenhedens time og på listen over inviterede er en række stærke personligheder i vores netværk inden for underholdningsbranchen, som har en passion for at kæmpe mod mobning.

Prisen for dette fantastiske event er DKK 250,- hvor de DKK 150,- ubeskåret går til Red Barnets kampagne Stop Mobning.

Køb din billet lige her https://billetto.dk/en/e/modig-2018-tickets-312959

Info

C & Co Events

Christel Knop

Helle Johansen

Kontaktoplysninger

+45 26 59 46 99
[email protected]

Kontakt os

12 + 7 =